Review: River of Stars

Review: River of Stars
River of Stars by Guy Gavriel Kay My rating: 3 of 5 stars Alright. When I was a teenage girl and later a young adult, I loved G.G. Kay’s books. They were… emo, I guess. Made you “feel all the feelz”. Strong women, dashing young men, teary-eyed tissue laden twisty plots. Beautiful. Fast forward 16 ...

Review: Mitosis

Review: Mitosis
Mitosis by Brandon Sanderson My rating: 3 of 5 stars Another short Sanderson read. The good: It’s free on Audible. And it bridges a gap (both in waiting time for me and story-wise) from Steelheart to Firefight. The bad: Well… the antagonist, for instance. I like the idea of the person/Epic “Mitosis”. But even in ...

Review: Skin Deep

Review: Skin Deep
Skin Deep by Brandon Sanderson My rating: 3 of 5 stars I still love the concept Brandon poses in Leeds, but this story is very formulaic. Again we start with a short feint, a short introduction hinting at what might have been a story, but actually isn’t. Once again we then veer off on the ...

Review: The Broken Eye

Review: The Broken Eye
The Broken Eye by Brent Weeks My rating: 4 of 5 stars I really liked this book. Kip is growing from the whiney boy into a less whiney man. Brent writes his women with strength and depth, a rarity in Fantasy-land. Most twists are predictable, except for the last two. Can’t wait to read book ...

Review: Skin Game

Review: Skin Game
Skin Game by Jim Butcher My rating: 4 of 5 stars Loved it. The book was a more pleasant read than the last 2 or 3 books. It felt a bit like a return to the old books. The heist idea was fun, the twists were nice and twisty, the person picking up the sword ...

Happy birthday Illyana (2008)

Vandaag is Illyana jarig! Ze wordt 6 jaar. Kyra is druk bezig met de verjaardag. Ze wil een verjaardagsmuts voor Illyana maken en kaarsjes uitblazen en zingen. Illyana wil er alleen niet voor stilzitten. Hieronder een leuk filmpje van Yana’s typische trapaktie: ze gaat op de trap naar de tweede etage liggen en wil dan ...

Gezinsuitbreiding!

Gezinsuitbreiding!
Zo leuk en een klein beetje spannend! Over 4 weken komt er gezinsuitbreiding in huize Catbytes. Een prachtig blauw-tabby-met-wit katertje van Cattery Daya heeft ons uitgekozen als personeel. In ruil voor lekker vers vlees, een prooidiertje hier en daar, misschien een brokje of een blikje, dat zal meneer nog keuren, veel geknuffel en gespeel wil ...

Illyana poseert

Illyana poseert
Illyana geniet lekker van het zonnetje in de serre en verwaardigt zich daarom deze keer tot poseren.

Snoepjes

Snoepjes
De snoepjes uit dit recept staan nu in de koelkast af te koelen. Gemaakt met het sap van 2 bloedsinaasappelen, de geraspte schil van 1 van die sinaasappels, het sap van 2 uitgedroogde limoenen, 3 kleine desertlepels rauwe honing en 3 desertlepels gelatine van grasgevoerde koeien. Gegoten in leuke hartjesvormen. Nu maar hopen dat ze ...

Schutkleur

Schutkleur
Wat is ze toch mooi geworden! En ze lijkt echt heel erg op haar vader, Diesel.