Review: The Broken Eye

Review: The Broken Eye
The Broken Eye by Brent Weeks My rating: 4 of 5 stars I really liked this book. Kip is growing from the whiney boy into a less whiney man. Brent writes his women with strength and depth, a rarity in Fantasy-land. Most twists are predictable, except for the last two. Can’t wait to read book ...

Review: Skin Game

Review: Skin Game
Skin Game by Jim Butcher My rating: 4 of 5 stars Loved it. The book was a more pleasant read than the last 2 or 3 books. It felt a bit like a return to the old books. The heist idea was fun, the twists were nice and twisty, the person picking up the sword ...

Happy birthday Illyana (2008)

Vandaag is Illyana jarig! Ze wordt 6 jaar. Kyra is druk bezig met de verjaardag. Ze wil een verjaardagsmuts voor Illyana maken en kaarsjes uitblazen en zingen. Illyana wil er alleen niet voor stilzitten. Hieronder een leuk filmpje van Yana’s typische trapaktie: ze gaat op de trap naar de tweede etage liggen en wil dan ...

Gezinsuitbreiding!

Gezinsuitbreiding!
Zo leuk en een klein beetje spannend! Over 4 weken komt er gezinsuitbreiding in huize Catbytes. Een prachtig blauw-tabby-met-wit katertje van Cattery Daya heeft ons uitgekozen als personeel. In ruil voor lekker vers vlees, een prooidiertje hier en daar, misschien een brokje of een blikje, dat zal meneer nog keuren, veel geknuffel en gespeel wil ...

Illyana poseert

Illyana poseert
Illyana geniet lekker van het zonnetje in de serre en verwaardigt zich daarom deze keer tot poseren.

Snoepjes

Snoepjes
De snoepjes uit dit recept staan nu in de koelkast af te koelen. Gemaakt met het sap van 2 bloedsinaasappelen, de geraspte schil van 1 van die sinaasappels, het sap van 2 uitgedroogde limoenen, 3 kleine desertlepels rauwe honing en 3 desertlepels gelatine van grasgevoerde koeien. Gegoten in leuke hartjesvormen. Nu maar hopen dat ze ...

Schutkleur

Schutkleur
Wat is ze toch mooi geworden! En ze lijkt echt heel erg op haar vader, Diesel.

Kattenmeubel uitbreiding 1

Kattenmeubel uitbreiding
Wij zijn creatief geweest dit weekend. Als voorbereiding op de komst van een toekomstige huisgenoot hebben we wat uitbreidingen aan de woonkamer gedaan. Helaas is Illyana de enige kat met soort-van hoogtevrees en is ze, zacht gezegd, niet de slimste kat die ik ooit gehad heb. Bovendien springt ze nu stug van de boekenkast bovenop ...

Review: Thicker Than Water

Review: Thicker Than Water
Thicker Than Water by Mike Carey My rating: 3 of 5 stars 3.5/5 Better writing than the previous books. Less strained metaphors. The ones that were there were actually nice. Quality over quantity. I like the ‘twist’ (could see that coming from early in the book) and the ending (which was inevitable, but the method ...

Kattenshow Houten

Kattenshow Houten
Voor het eerst in jaaaaaaren weer eens naar een kattenshow gegaan. De eerste keer voor Kyra, en de eerste keer met de auto. Wel zo fijn, niet meer met het OV naar the middle of nowhere hoeven gaan. Het was erg leuk, al was het niet wat Kyra verwacht had. Die dacht dat alle katten ...